Ögonfransförlängningar:

Fransförlängningar har blivit en stor succé världen över sedan det kom på marknaden i början på 2000-talet. Idag ser vi var och varannan kvinna med fransförlängningar, och det har sina orsaker! Vem vill inte vakna (ännu mer) vacker och vara färdig för dagen? Inget mer kladd och tidsödslande med mascara på morgonen! Och det bästa av allt är att fransfärlängningar går att göra med oändligt många variationer av längd, form och böj, allt för att passa just Dig. Alla våra fransförlängningar börjar med en liten konsultation där vi kommer överens om vad du önskar och förväntar dig av din förlängning, utifrån dina egna fransars förutsättningar ordnar vi så att du går härifrån med vackra hållbara fransar, som just du ska trivas i!


Nytt set Volymfransar 2-8D:

 

Volymfransar även kallat "Russian volume", är för dig som vill ha lite mer effekt av din fransförlängning. Tunna silkesfransar som man fäster med knippen av 2-8 fransar ovanpå den egna ögonfransen. Effekten blir fylligare än singelfransar eftersom det sitter fler på varje frans, mängden fransar handlar dock om dina egna fransars förutsättningar från start. Formen görs efter just din ögonform, önskemål och förutsättningar. Man kan tex. göra en väldigt naturlig volym, klassisk grundform, en rundad form (för att minimera överhängande ögonlock tex) eller en kattformad-look för mer dramatisk effekt. Vi har alla möjliga sorters böj och längd på fransar som vi anpassar till just dig. Om du har ljusa fransar rekommenderas att välja färgning till din fransförlängning för maximal effekt (+200kr). Behadlingstid ca 2h.


Nytt set Singelfransar:

Detta är en fransförlängning för dig som vill ha ett så naturligt resultat som möjligt. Singelfransar sätts en och en ovanpå dina egna fransar. Man anpassar givetvis längd och form efter dina egna förutsättningar och önskemål. Effekten man kan förvänta sig av en singelfransförlängning är en väldigt naturlig look som gör att du slipper mascaran. Har du väldigt ljusa fransar rekommenderas att välja färgning till din fransförlängning för maximal effekt (+200kr). Behandlingstid ca 2h.


Nytt set Mega volym 8-16D:

Denna fransförlängning är till för dig som vill ha en riktigt MEGA svart, fyllig och tät fransförlängning. Typexempel Drama/glamourfransar eller Kardashian style, extra mycket fransar och väldigt tätt och ofta långt. Tänk på att dina egna fransar behöver ha god kvalité, och vara många för att orka hålla upp vikten för denna typ av förlängning. Har du väldigt tunna egna fransar rekommenderas istället ett nytt set 2-8D volym/singel. Vi sätter mellan 8-16 fransar i knippen ovanpå varje frans vilket ger dramatisk effekt. Behandlingstiden är ca 3h.


Påfyllning fransar:

Vi rekommenderar en MELLAN påfyllning (1h) ca var tredje vecka.

STOR påfyllning (1,5h) är för dig som vill ha extra fylliga fransar, eller om det dröjer längre tid (+4 veckor) innan du fyller på fransarna.

MELLAN (1h) är i regel den vanligaste påfyllningen om man fyller på med max 3 veckors mellanrum.

LITEN (30 min) är för dig som väljer att komma lite oftare, efter ca 2 veckor. Eller fylla i något litet glapp emellan tiderna.

MEGA (1h 45min) volym påfyllning. Detta är en påfyllning för dig som redan har volymfransar men som vill ha EXTRA svart och extra mycket fransar. 8-16 tunna fransar ovanpå varje enskild frans. OBS! Detta rekommenderas inte till dig som har tunna och sköra egna fransar. 

Antalet fransar vid en påfyllning varierar självklart beroende på hur lång tid du bokar. Har du mindre än 15 fransar per öga kvar och du bokat en påfyllning, kommer behandlingen utföras i mån av tiden du bokat, och därmed rekommenderas en längre påfyllning eller ett nytt set.