Klassisk manikyr
inkl. gellack: 

Vi filar till önskad längd och rensar dina nagelband, därefter lackar vi med valfri Gellack färg. Gellack håller ca v 2-3 veckor.  OBS! Har du mycket gellack kvar sedan tidigare bör "Borttagning av gelpolish" bokas I samband med behandlingen.


Klassisk manikyr:

Vi filar till önskad längd och rensar dina nagelband, därefter lackar vi med valfri färg.


Lyxmanikyr:

Vi börjar med ett handbad som mjukar upp dina händer, därefter filar vi till önskad form och rensar dina nagelband, därefter får du en skön handpeeling som tar bort dina döda hudceller. Vi fortsätter sedan med en välgörande handmask innan ett värmande paraffinbad och därefter en skön handmassage. Vi avslutar med en lackning av valfri färg.


Spamanikyr:

Vi filar till önskad form och rensar dina nagelband, du får en skön handpeeling som tar bort dina döda hudceller och en skön handmassage. Därefter lackar vi med valfri färg.


Nagelförlängning/
Förstärkning (Gelé):

Vi förlänger eller förstärker din naturliga nagel till önskad längd med gelé, formar enligt önskemål och därefter appliceras färgen/designen du valt. Vi arbetar med produkter från American Nails och OPI.


Återbesök (Gelénaglar):

Vi fyller på och korrigerar formen på nageln samt kortar ned nageln till önskad längd, därefter appliceras färgen/designen du valt. 
Vi arbetar med produkter från American Nails och OPI.