Välkommen till Flawless Alvik

Rebecca berg

Ägare.
Master Certifierad fransstylist m.m.
Rebecca Berg grundade Beauty by Berg 2014. Det blev en självklarhet att syssla med skönhetsbehandlingar efter att ha genomgått en certifierad fransstylist utbildning hos Lashia Eyelash design I Stockholm, som är en av de bästa utbildningarna inom området i landet.
Därefter har flera utbildningar inom fransar och andra skönhetsbehandlingar såsom Lashlift, Brow Henna och sockervaxning, pedikyr och tandblekning tillkommit. Hon har även gått flera masterkurser i fransförlängningar och en certifikatsutbildning I Advanced Russian Volume hos London Lash Pro I London, England. Efter att ha känt på yrket på några av Sthlms bästa salonger, öppnade hon slutligen Beauty by Berg på Alviks torg 2017. April 2019 bytte salongen namn till Flawless Alvik efter en omfattande utbyggnad. Varmt välkommen!

 

Felicia jonsson

Delägare.

Certifierad nagelterapeut och fransstylist.
Utbildad hos T&T nailart, American nails samt Light Elagance och Look by Linn.. Utbildad både inom gelé, akryl och glasfiber men valt att arbeta med gelé som är skonsammast både för kund och utövare. Gör även mycket manikyer med gellack, som är oerhört populärt. Intresserad av nailart och det allra senaste inom naglar.

Utför även frans/brynfärg behandlingar, och Lashlift.

Varmt välkommen!

 
1525120985713.JPEG.jpg

Diana bjälvenäs:

Certifierad fransstylist, utbildad hos Lashia 2014.

Diana kommer ursprungligen från New York, USA och har verkligen nytta av sitt "serviceminded" tänk i denna bransch. Hon utbildade sig till fransstylist hos Lashia 2014 och har jobbat på några av de främsta salongerna inom fransar i Sthlm. Hon älskar att göra naturliga fransförlängningar, men hennes främsta specialité är volymfransar och megavolym. Diana utför även Lashlift och frans/bryn behandlingar.

Varmt välkommen!