Välkommen till Beauty by Berg

Rebecca berg

Ägare.
Master Certifierad fransstylist m.m.
Beauty by Berg grundades av Rebecca Berg 2014, som med ett genuint intresse för skönhet och människor hittade sin nya yrkesbana efter många år inom olika service och administratörs roller. Det blev en självklarhet att syssla med behandlingar efter att ha genomgått en certifierad fransstylist utbildning hos Lashia Eyelash design I Stockholm, som är en av de bästa utbildningarna inom området i landet.

Därefter har flera utbildningar inom fransar och andra skönhetsbehandlingar såsom  Lashlift, Brow Henna och sockervaxning tillkommit. Hon har även gått flera masterkurser i fransförlängningar och en certifikatsutbildning I Advanced Russian Volume hos London Lash Pro I London, England. Efter att ha känt på yrket på några av Sthlms bästa salonger, öppnade hon slutligen Beauty by Berg på Alviks torg 2017. Varmt välkommen!

 

Felicia jonsson

Certifierad nagelterapeut.  
Utbildad hos T&T nailart, American nails samt Light Elagance. Utbildad både inom gelé, akryl och glasfiber men valt att arbeta med gelé som är skonsammast både för kund och utövare. Gör även mycket manikyer med gellack, som är oerhört populärt.
Intresserad av nailart och det allra senaste inom naglar.

Även utbildad till fransstylist 2017, hos Look By Linn. 

Utför även frans/brynfärg behandlingar, och Lashlift.

Varmt välkommen!

 
1525120985713.JPEG.jpg

Diana bjälvenäs:

Certifierad fransstylist, utbildad hos Lashia 2014.

Diana kommer ursprungligen från New York, USA och har verkligen nytta av sitt "serviceminded" tänk i denna bransch. Hon utbildade sig till fransstylist hos Lashia 2014 och har jobbat på några av de främsta salongerna inom fransar i Sthlm. Hon älskar att göra naturliga fransförlängningar, men hennes främsta specialité är volymfransar och megavolym. Diana utför även Lashlift och frans/bryn behandlingar.

Varmt välkommen!