Välkommen till Flawless Alvik

IMG_9578.JPG

Rebecca berg

Ägare.
Master Certifierad fransstylist m.m.
Rebecca Berg grundade Beauty by Berg 2014. Det blev en självklarhet att syssla med skönhetsbehandlingar efter att ha genomgått en certifierad fransstylist utbildning hos Lashia Eyelash design I Stockholm, som är en av de bästa utbildningarna inom området i landet.
Därefter har flera utbildningar inom fransar och andra skönhetsbehandlingar såsom Lashlift, Brow Henna och sockervaxning, pedikyr och tandblekning tillkommit. Hon har även gått flera masterkurser i fransförlängningar och en certifikatsutbildning I Advanced Russian Volume hos London Lash Pro I London, England. Efter att ha känt på yrket på några av Sthlms bästa salonger, öppnade hon slutligen Beauty by Berg på Alviks torg 2017. April 2019 bytte salongen namn till Flawless Alvik efter en omfattande utbyggnad. Varmt välkommen!

 
IMG_9577.JPG

Felicia jonsson

Delägare.

Certifierad nagelterapeut och fransstylist.
Utbildad hos T&T nailart, American nails samt Light Elagance och Look by Linn.. Utbildad både inom gelé, akryl och glasfiber men valt att arbeta med gelé som är skonsammast både för kund och utövare. Gör även mycket manikyer med gellack, som är oerhört populärt. Intresserad av nailart och det allra senaste inom naglar.

Utför även frans/brynfärg behandlingar, och Lashlift.

Varmt välkommen!

 
IMG_9576.JPG

Diana bjälvenäs:

Certifierad fransstylist, utbildad hos Lashia 2014.

Diana kommer ursprungligen från New York, USA och har verkligen nytta av sitt "serviceminded" tänk i denna bransch. Hon utbildade sig till fransstylist hos Lashia 2014 och har jobbat på några av de främsta salongerna inom fransar i Sthlm. Hon älskar att göra naturliga fransförlängningar, men hennes främsta specialité är volymfransar och megavolym. Diana utför även Lashlift och frans/bryn behandlingar.

Varmt välkommen!

 
IMG_9579.jpg

Sarah skyllberg:

Välkommen till Reclaim Beauty som drivs av Sarah som är hudterapeut sedan 20 år tillbaka med passion för det allra senaste inom skönhet och estetik.

Reclaim Beauty står för Kvalitet - Resultat och Trygghet. ”Jag vill erbjuda mer än bara kortsiktigt resultat. Därför har jag valt att fokusera på endast behandlingar, tjänster och leverantörer som levererar på den mer avancerade nivån inom hudvård.

Min filosofi är av den meningen att vi ska få ta tillbaka det som vi tappat på vägen..som tex beror på Hudbarriär som är stressad pga hormonell obalans, har akne, bestående av ärr, reaktiv, oren, fukt och spänstfattig hy eller har en bruten kollagenproduktion som resulterat i slapphet och livlöshet..And counting ..listan är lång.

En vacker hy är sällan en vacker hy utan en viss investering i tid och vissa uppoffringar.

Det är aldrig försent att börja ta tillbaka det som gått förlorat - We Are All Reclaimers! ”

Boka din kostnadsfria konsultation redan idag.

Vid frågor är mitt tel nr: 073-5134798

Happy Reclaim!

// Sarah